0.8 C
Skopje

Merko në terren për të ndjekur punimet e tubacionit për furnizim me ujë të pijshëm

Kryetari i Komunës së Strugës, z. Ramis Merko sot doli në terren për të ndjekur punimet e vazhdimësisë së projektit kapital për ndërtimin e tubacionit për furnizim me ujë të pijshëm dhe më kualitativ, zëvendësimin e tubacioneve të azbestit si dhe ndarjen e sasive të duhura me ujë për vendbanimet rurale.
Ky projekt kapital për qytetin dhe rrethinën, kërkon profesionalizëm në realizim, me tubacion F600, të kualitetit më të lartë për furnizim me ujë si dhe presion deri në 10 bar. I njëjti do të degëzohet dhe shpërndahet në drejtime të tjera, ku do të përfshihet i gjithë qyteti në të dy drejtimet dhe atë nga pjesa e liqenit dhe nga pjesa e magjistrales, deri te lumi Sateska.

TË FUNDIT

Ali Ahmeti: Më pikëlloi lajmi për ndarjen nga jeta të bashkëluftëtarit tim Daut Zeqiri

Ka ndërruar jetë Daut Zeqiri. Luftëtar dhe veteran i UÇK-s. Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka ngushëlluar familjen Zeqiri dhe bashkëveprimtarët...

Përurohet rruga Krushopek- Qendra rekreative Saraj, zëvendësministri Rexhepi: Edhe një projekt i kryer me sukses

Edhe një projekt i kryer me sukes, ku edhe njehrit dëshmojmë se e mbajmë fjalën dhe realizojmë prijekte konkrete. Sot jemi të pranishëm në...

Qytetarët e RMV-s zgjedhin Ali Ahmetin si liderin më të besueshëm

Instituti për Hulumtime Politike nga Shkupi (IPIS) ka realizuar një anketë të shkurtër telefonike në periudhën 17-19 janar 2022 me 1124 të anketuar të...

Anketa: BDI bindshëm e para te shqiptarët

Instituti për Hulumtime Politike nga Shkupi (IPIS) ka realizuar një anketë të shkurtër telefonike në periudhën 17-19 janar 2022 me 1124 të anketuar të...

Ali Ahmeti kujton Rugovën në 16 vjetorin e vdekjes së tij

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka shkruar në rrjetin social Facebook për ish Presidentin e Kosovës, Ibrahim Rugova në 16 vjetorin...