Grubi në ClickPlus: Jemi të përcaktuar për integrim euro-atlantik

0
71

Zv.kryeministri i parë Grubi në ClickPlus është shprehur se nuk mund të ketë diçka pro-ruse ë jo më në  marrëveshje me BDI-në dhe me këtë qeveri ë cila është pro integrimit euro-atlantik.

“Ne jemi për integrimin euro-atlantik. Nuk ka diçka që mund të jetë pjesë ë jona ë që është pro-ruse. Qëndrimi ynë është i qartë dhe ne nuk mund të bëhemi me dikë i cili është anti-NATO, anti-BE, anti-Amerikë, anti-Kosovë” është shprehur Grubi në ClickPlus.

Gjithashtu Grubi ka deklaruar se “Nga autoritetet ka marrë informacione se në vendin tonë ka pasur para të cilat janë përdorur në këto zgjedhje ë të cilat kanë qenë pranuara nga ato që janë pro-rus dhe anti-NATO, anti-BE, anti-Amerikë, anti-Kosovë.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here