20.8 C
Skopje

Grubi në ClickPlus: E kam pastruar oborrin e Xhamisë për të ngre vetëdijen

Zv.kryeministri i parë Grubi u përgjigj në pyetjen se pse ë kishte pastruar oborrin ë Xhamisë.

“Para festës së Bajramit isha në mbrëmje në Çarshi për të pastruar oborrin ë Xhamisë që të nesërmen të jetë ë gatshme për faljen ë Bajramit. Këtë gjë ë bëra në mbrëmje dhe nëse është nevoja përsëri do të kontribuoj në të mirë të shoqërisë dhe do të dal përsëri për të pastruar kalldërmat ë vendit. Këtë gjë ë bëra për të ngre vetëdijen dhe jo për gjë tjetër”, ka thënë Grubi në ClickPlus.

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...