Nimetulla Kadriu është zgjedhur kryetar i degës së PDSh ndërsa ka qenë bartës i listës për këshilltar të L.Besa

0
78
Sonte, më 10 Dhjetor, u mbajt Kuvendi i Degës Karshiakë ku u zgjodh kryetari i degës dhe anëtarësia e kryesisë së kësaj dege.
Për kryetar të degës u zgjodh z. Nimetulla Kadriu. Punën e kuvendit e ndoqi edhe kryetari i partisë z. Menduh Thaci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here