Sela thotë se Alternativa nuk ka të drejtë në pushtetin lokal

0
92

Pas gjithë asaj që ndodhi me ish-partnerin ë koalicionit të Alenacës, Alternativën, kryetari i ASH ka thënë se tanimë në pushtetin lokal dhe në qytetin ë Shkupit Alternativa nuk është se duhet të ketë shumë pushtet.

“Ne jemi aty ku kemi qenë. Nuk ishim ne ata që shkuan her andej ë her këndej. Mendoj se pushteti duhet t’u takoj atyre që qëndrojnë por prapë se prapë nuk jam unë ai i cili vendos për qytetin ë Shkupit se kush do të marrë hise në pushtet”, ka thënë Sela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here