BERZH: Termocentrali i parë diellor në Oslomej, do të reduktohen ndjeshëm emetimet e CO2

0
112

BERZH sot ka njoftuat për investimin e ri në Oslomej, përkatesisht ndërtimin e termocentralit diellor.

Krenarë që po investohet në inovacionin e gjelbër në Maqedoninë e Veriut, ku termocentrali i parë diellor në shkallë të gjerë në vend po zëvendëson termocentralin në Oslomej.

Fuqia e instaluar e centralit të ri diellor është 10 KW dhe po parandalon më shumë se 12,000 tonë emetim të CO2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here