Rexhepi-Mariçiç: Qeveria stabile e rëndësishme për procesin euro-integrues

0
70

Gjatë takimit me ministrin e drejtësisë Bojan Mariçiç biseduam për nevojën dhe përkushtimin në reformat edhe në gjyqësor dhe fuqizimin e sundimit të së drejtës.
Na pret periudhë e rëndësishme në procesin euro-integrues dhe për këtë na duhet shumicë stabile dhe Qeveri stabile që janë kyçe në muajt në vijim kur po bëhet angazhim i madh për hapjen e bisedimeve me BE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here