Qeveria do të mbajë mbledhjen 121-të

0
60

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot, 25.11.2021 (e enjte), do të mbajë mbledhjen e rregullt të 121-të.

Për konkluzat dhe vendimet nga mbledhja, e cila është paraparë të fillojë në orën 16:00, opinioni do të informohet përmes kumtesës, menjëherë pas përfundimit të saj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here