Ali Ahmeti uron shqiptarët për Ditën e Alfabetit

0
100

Mbi kauzën e drejtë të ruajtjes së shqipes sonë të lashtë ka qëndruar i përjetshëm indi ynë kombëtar. Në shenjtërinë e Alfabetit të Kongresit të Manastirit është vetë burimi i pashtershëm i përparimit, i krenarisë sonë kombëtare dhe i edukimit të vegjëlisë në frymën e atdhedashurisë.

Nderim dhe mirënjohje sot në 113 vjetorin e atij momenti historik për të gjithë ata veprimtarë që ngritën në piadestalet e përjetësisë gjuhën dhe vlerat tona kombëtare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here