Zoran Zaev, dorëheqja nuk është akt i drejtë ndaj nesh, aktivistë të vërtetë të LSDM-së

0
102

Zoran Zaev – Dorëheqja e shpallur nuk është akt i drejtë ndaj nesh, AKTIVISTËVE TË VËRTETË të LSDM-së

Shkruan: Petre Spasov Strumicë

Është e vërtetë që ju duhet t’i përkushtoheni familjes, por ne aktivistët e vërtetë të LSDM-së së bashku me ju jemi një familje, një familje që ju si kryefamiljar nuk duhet ta lini në mes të rrugës! !

A nuk do të shkonim në kohën e duhur? DORËHEQJE, MUND TË NA JAPNI VETËM NËSE JU KËRKOJMË !!!

– Opozita duhet të kërkojë dorëheqjen e qeverisë!
– REZULTATET E KËQIJA TË ZGJEDHJEVE NUK JANË PËRFAQËSIM TË VËRTETË TË SITUATËS POLITIKE NË VEND !!MAQEDONI!!!
– Një moment tjetër është NIVELI I MADH I DEMOKRACISË ka dhënë rezultatet reale: kështu duhet të duken zgjedhjet lokale, NDRYSHME NË VARËSI NGA KANDIDATËT E OFERTUAR !!

Zgjedhjet lokale 2009 .2013 dhe 2017 humbën kuptimin e zgjedhjeve lokale, u politizuan dhe votuan për një parti dhe jo për një kandidat vendor – më në fund në 2021 filluan të ndodhin ndryshimet reale!!

– pikerisht LSDM e pagoi esnafin por KESH DUHET VENDI, ME VETËFLIKIM!
– Së fundi, President; RISHIKON VENDIMIN PËR DORËHEQJE – nuk ka arsye, asnjë moment, askush të largohet nga pushteti!!
– ne te tilla momente kishim nje lider qe garantonte se nuk do te na ikte dhe fshihej si PRESIDENT I SHTETIT dhe na duhej me shume se nje DEKADE per te ardhur ne vete !!!

PRESIDENTI- askush nuk meriton te perseritet nje histori e tillë !!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here