Talat Xhaferi në EBA, takohet me Sakr Al-Gobash

0
174

Në takimin me z. Sakr Al-Gobash, Kryetarin e Këshillit Nacional Federal të Emirateve të Bashkuara Arabe, biseduam për nivelin e shkëlqyer të dialogut, bashkëpunimit, respektit dhe mirëkuptimit të ndërsjellë; për bashkëpunimin parlamentar, për marrëdhëniet bilaterale dhe multilaterale me EBA.

Biseduam edhe për karakterin multietnik të shteteve tona si urë e ndërlidhjes dhe e nënvizuam rëndësinë e koalicionit ndërkombëtar për luftë kundër terrorizmit. Anëtarë të delegacionit të Kuvendit në vizitën e parë zyrtare në nivel të parlamenteve, pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike para 25 viteve janë: z. Hysni Ismaili, z. Darko Kaevski dhe z. Bedri Fazli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here