20.8 C
Skopje

Rexhepi: Lëvizja BESA ende është pjesë e shumicës

Kastriot Rexhepi ka thënë në ClickPlus se ende Lëvizja BESA është pjesë e Qeverisë.

“Janë bërë hapa të shpejta nga kryetari Kasami dhe kjo do të bisedohet në organet brenda partiake. Ne ende jemi pjesë e Qeverisë si Lëvizja BESA. Pa marrë parasysh faktit se kryetari Kasami dhe sekretari Arjanit Hoxha kanë thënë se nuk jemi pjesë e Qeverisë nuk ka ndonjë dokument ku ne kemi dhënë dorëheqje si parti e dalë nga kjo Qeveri”, është shprehur deputeti Rexhepi.

 

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...

Ganiu: UNT-ja është tempulli i vërtetë i diturisë

Universiteti “Nënë Tereza” është tempulli i vërtetë i diturisë. E studentët e këtij Universiteti janë e ardhmja jonë e ndritur, janë progresi jonë, janë...