Në Kuvend fillon sot debati mbi propozim buxhetin për vitin 2022

0
87

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut duhet të filloj sot debati mbi propozim-buxhetin për vitin 2022. Sipas njoftimit nga Kuvendi, propozim-buxheti është vënë në rend dite të komisionit për Financim dhe Buxhet, mbledhja e të cilit është caktuar për në ora 11:00. Propozim-buxheti përveç se në Komisionin për financim dhe buxhet duhet të shqyrtohet edhe në Komisionin juridiko-ligjvënës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here