Apasiev shpallet qytetar nderi i Gostivarit

0
98

Për të arritur në pushtet opozita shqiptare bëri koalicion me Apasievin e Levicës vetëm për ta marrë një copëz kulaçi si pjesë e Qeveri. Për këtë gjë qytetarët po shprehen se Apasievin e kanë shpallur qytetar nderi në Gostivar, sepse Taravari e futi brenda Koalicionit LEVICA.

Taravari në Gostivar bashkëpunoi me Levicën anti-Amerikane dhe pro-Ruse për ta rrëzuar Qeverinë duke e ditur se Levica njihet si anti-BE dhe anti-NATO.

Gjithashtu Taravari e lëpiu atë që e pështyu ditë më parë. Tha se është i bindur se opozita i ka 61 vota ndërsa më pastaj doli jashtë vendit, duke i ikur përgjegjësisë para qytetarëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here