Vendosen kabina në stacionet e autobusëve në Saraj

0
108
Komuna e Sarajit ka vendosur kabina për pritje në stacionet e autobusëve që ndodhen në vendbanimet: Bukoviq, Semenisht, Llaskarcë, Arnaqi të Poshtme, Arnaqi të Epërme dhe Shishovë.
Me këtë projekt planifikojmë që të vendosim kabina në stacionet e gjitha vendbanimeve dhe të ofrojmë kushte më urbane për të gjithë banorët e komunës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here