Kastriot Rexhepi: Nuk rreshtohem me antishqiptarët (Video)

0
97

Përmes një video paraqitje deputeti Kastriot Rexhepi ka sqaruar të gjitha gjërat duke thënë se është shëndosh e mirë dhe se Bilall Kasami dhe të tjerët nuk duhet të shqetësohen për sigurinë e tij.

Deputeti Rexhepi theksoi se sapo të qeëtsohen dhe sqarohen gjërat do të del para mediave dhe të tregojë të gjitha.

Ai u shpreh se është në anën e shqiptarëve, në anën e BE-së dhe NATO-s.

https://www.facebook.com/116436536415271/posts/729168085142110/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here