Ka deputet shqiptarë opozita që nuk pranojnë të votojnë me LEVICËN (Foto)

0
100

Partitë e vogla shqiptare të cilat ranë në lojërat e VMRO-së dhe Levicës për rrëzimin e Qeverisë kanë dalë humbëse edhe në këtë betejë të keqmenaxhuar. Ka deputet shqiptarë edhe nga opozita  shqiptare të cilët nuk pranojnë të votojnë së bashku me LEVICËN.

 

Levica e cila njihet si parti anti-shqiptare, anti-Kosovë, anti-BE, anti-NATO, anti-Marrëveshjes së Prespës dhe Marrëveshjes së Ohrit i bëri bashkë edhe partitë e vogla shqiptare për tu bërë pjesë e kësaj marrëzie, por ja që ka edhe nga ata të cilët nuk u bënë pre e kësaj nisme të dështuar.

 

Kastriot Rexhepi ka vendosur që mos të votojë kundër rrëzimit të Qeverisë. Më poshtë e keni edhe deklarimin e Kastriotit në Facebook:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here