Zejdi e flet të vërtën për Levicën, ja dëshmia e nënshkrimeve (Foto-Video)

0
174

Skender Rexhepi nga Alternativa në Click plus në TV21, tha se kur e ka parë fotografinë se aty është edhe Apasievi është befasuar.

Zejdi tha se e ka thirrë Snopçen në telefon dhe ka kërkuar sqarim.

E ka pyetur se çfarë ka ndodhur, pasi që sipas tij është dashur që PLD të jetë nënshkruar dhe jo Levica,

Snopçe i ka thënë nuk ndodhi ajo, ndodhi kjo.

https://www.facebook.com/tv21hd/videos/625498335122835

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here