Zejdi në Click Plus: Bashkëpunimi me VMRO-në na dëmtoi me -27 mijë vota

0
68

Zejdi ka komentuar edhe humbjen e madhe të votuesve që nga dita kur filluan bashkëpunimin me VMRO-në.

“35% e votave të cilat i kishim më herët ne i kemi humbur tani më. Demotivimi i strukturave tona ka filluar që nga humbja e madhe e elektoratit”, është shprehur Zejdi.

“Hendikep ka qenë për Alternativën që nuk kemi pasur kandidat në zonën 5 dhe 6. Unë kam dëshiruar që në rrethin e parë të shkojmë veçmas Aleancës që ti masim forcat tona”, ka thënë Zejdi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here