Ky është vendimi i gjykatës administrative për rivotimin në Zhelinë!?

0
87

Gjykata Administrative pranoi padinë e Lëvizjes Besa, e cila paditi vendimin e KSHZ për rivotim ne vendvotimin 2107 ne Zheline.Gjykata Administrative vendosi ne favor te paditësit Lëvizjes Besa dhe konfirmoi rezultatin zgjedhor paraprak ku ka fituar kandidati i Lëvizjes Besa, Blerim Sejdiu./alsat.mk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here