Jovanvski: Fotografia e Arjanit Hoxhës dhe Afrim Gashit me Apasievin është billbordi i BDI-së në zgjedhjet e radhës

0
88

Gazetari i njohur për opinionin vendas, Borjan Jovanovski ka shkuar në faqen e tij në facebook “Fotografia e Arjanit Hoxhës dhe Afrim Gashit me Apasievin është billbordi i BDI-së në zgjedhjet e radhës”.

Fotografia e mbrëmshme ka bërë që të shkruajnë shumë gazetarë e analistë duke e faktorizuar edhe më tepër BDI-në dhe duke e vlerësuar dobët trekëndëshin ASH-AAA-BESA.

Fakti se partitë shqiptare u bënë bashkë me Apasievin dhe Mickosin për ta rrëzuar BDI-në nga Qeveria rezultoi të jetë lëvizje e dobët dhe shumë e gabuar. Aleanca, Alternativa dhe Besa dëshmuan se për karrige janë të gatshëm ti shesin edhe interesat e popullit shqiptar për interesa personale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here