20.8 C
Skopje

Fatmir Dehari merr mandatin si kryetar i Komunës së Kërçovës

Kryetarja e Komisionit Lokal Zgjedhorë në Kërçovë, Afije Jponuzi Ismaili sot i dorëzoi Fatmir Deharit mandatin e ri për kryetari të Komunës së Kërçovës, përcjell 21TV.Dehari tha se do të vazhdojë me përkushtim punën e kryetarit të Komunës.“Do të vazhdoj me përkushtimin më të madh, me profesionalizmin më të madh, me transparencën më të madhe, të realizojë premtimet që iu kam dhënë”, tha Dehari.I pyetur se si i komenton deklaratat e kryeministrit Zoran Zaev në ClickPlus, i cili tha se ka marrëveshje që sekretari në këtë komunë t’i takojë LSDM-së, Dehari tha nuk ka marrëveshje të tillë.“Meritokracia në këtë komunë ka qenë një nga vlerat e veçanta. Nuk kam bërë marrëveshje të tilla. Do të vazhdojmë me të njejtën mënyrë të punës, duke vlerësuar ata që kontribojnë në administratën komunale”, tha mes tjerash Dehari.

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...