Osmani: Qytetarët e vërtetuan BDI-në si fuqi të madhe

0
81

Zëdhënësi i BDI-së njëherit edhe ministri i Ministrisë së Punëve të Jashtme, Bujar Osmani për “Real Story” në News24 prezantoi qëndrimin e partisë së tij për sfidat e fundit pas përfundimit të zgjedhjeve lokale në Maqedoninë e Veriut. Ai shtoi se BDI ka fituar 10 komuna dhe rritje prej 20% të trupit votues në krahasim me zgjedhjet e fundit.

“E vërejtëm rritjen e mbështetjes. Të kishte zgjedhje parlamentare do të kishim 18 deputetë. BDI sërish u vërtetua si partia më e rëndësishme dhe më e madhe te shqiptarët, ndërsa në anën tjetër kishte koalicioni jostabile, OBRM-PDUKM-Aleanca, koalicione të përkohshme, momentale që kishin për qëllim ta fitojnë BDI-në, por qytetarët u përcaktuan për BDI-në”, tha Osmani.Për humbjen në Tetovë, Osmani tha se në rreth të parë kanë pasur fitore, ndërsa në rrethin e dytë janë bërë koalicione

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here