Visar Ganiu: Sot është festë e veçantë për Çairi tonë të zemrës

0
91

Në këtë raund të dytë zgjedhor shfrytëzova të drejtën demokratike të votës si i barabartë mes të barabartëve, për të garantuar se pas fitores bindëse do të vazhdojmë me jetësimin e projekteve zhvillimore dhe të kemi një Çair edhe më modern. Ju ftoj të dilni të shfrytëzoni të drejtën tuaj për të votuar sa më masovikisht, sepse kjo është ditë e demokracisë dhe e vullnetit të lirë të popullit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here