0.8 C
Skopje

Kuzhinë e re për 900 fëmijë të çerdhes “Fidani” (FOTO)

Kuzhinë e re për 900 fëmijë të çerdhes “Fidani” (FOTO)

Kopshti për fëmijë “Fidani” duket edhe më i bukur me renovimet e fundit, të cilat i inspektova edhe nga afër bashkë me drejtorin e NP “Parqet dhe Gjelbërimet”, Ardijan Muça – Faqja zyrtare. Drejtoresha Gzime Bakiu gjatë vizitës që i bëmë sot kopshtit na informoi se sapo ka përfunduar rinovimi i kuzhinës kryesore dhe e cila është tanimë tejet moderne. Është bërë ndërrimi i pllakave, i dyerve, ndërrimi i aspiratorit për tërheqjen e avullit që është donacion nga ndërmarrja “Eftinija Impex”.Dhe në këtë kuzhinë përgatitet ushqimi për 900 fëmijë të 5 objekteve të kopshtit “Fidani”.Ndërsa në këtë Kopsht ekipet tona komunale kanë ndërtuar murin dhe rrethojën e oborrit, kemi vendosur tërësisht edhe lodra të reja për fëmijët në oborr, ndriçim të ri, e me NP Parqet dhe Gjelbërimet kemi rregulluar edhe oborrin e kopshtit të fëmijëve duke mbjellë fidanë të ri, lule e bari. Po ashtu është bërë edhe adaptimi i një hapësire-klasë, duke u mobiluar me karrige dhe inventar të nevojshëm si dollapë e tavolina.Përkujtoj se në Komunën e Çairit në ndërtim është edhe Kopshti më i madh për fëmijë në vend “Bambi” që do të jetë me kapacitet për 350 fëmijë.

TË FUNDIT

Ali Ahmeti: Më pikëlloi lajmi për ndarjen nga jeta të bashkëluftëtarit tim Daut Zeqiri

Ka ndërruar jetë Daut Zeqiri. Luftëtar dhe veteran i UÇK-s. Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka ngushëlluar familjen Zeqiri dhe bashkëveprimtarët...

Përurohet rruga Krushopek- Qendra rekreative Saraj, zëvendësministri Rexhepi: Edhe një projekt i kryer me sukses

Edhe një projekt i kryer me sukes, ku edhe njehrit dëshmojmë se e mbajmë fjalën dhe realizojmë prijekte konkrete. Sot jemi të pranishëm në...

Qytetarët e RMV-s zgjedhin Ali Ahmetin si liderin më të besueshëm

Instituti për Hulumtime Politike nga Shkupi (IPIS) ka realizuar një anketë të shkurtër telefonike në periudhën 17-19 janar 2022 me 1124 të anketuar të...

Anketa: BDI bindshëm e para te shqiptarët

Instituti për Hulumtime Politike nga Shkupi (IPIS) ka realizuar një anketë të shkurtër telefonike në periudhën 17-19 janar 2022 me 1124 të anketuar të...

Ali Ahmeti kujton Rugovën në 16 vjetorin e vdekjes së tij

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka shkruar në rrjetin social Facebook për ish Presidentin e Kosovës, Ibrahim Rugova në 16 vjetorin...