Kasami i gatshëm bëj koalicion me të majtën “Levicën”

0
75

Kryetari i Lëvizjes Besa, Biall Kasami është shprehur se është i gatshëm të bashkëpunoj edhe me Levicën në keto zgjedhje lokale. Levica, parti kjo e cila nuk e pranon gjuhën shqipe, flamurin, himnin, anëtarësimin në NATO, hapjen e negociatave me BE etj.

Bilall Kasami po e nëpërkëmb çdo votë shqiptare dhe çdo individ shqiptar me këto marrëveshje të cilat po i bën. Njëherë me VMRO-në e tani edhe me Levicën. Imagjino se deri ku ka shkuar interesi personal i Kasamit. Për karrige ka shitur çdo interes kombëtar dhs shqiptar.

Pyetja është kjo: Përse Bilalli po e kërkon mbështetjen e Levicës? Mos ndoshta edhe Levica do të ketë hise në udhëheqjen e Tetovës njashtu siç do të ketë Mickoski po që se fiton Kasami!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here