Ali Ahmeti: Përmbyllim një fushatë europiane, të dielën festojmë fitoren

0
75

Lideri i BDH-së Ali Ahmeti në tubimin e mbrëmshëm në Tetovë duke dhënë mbështetje për Teuta Arifin,tha se këtë Agjendë të cilën e ka hapur BDI-ja në Tetovë mund tarealizojë vetëm Teuta.

“Jam shumë i sigurtë nga të gjitha analizat dhe studimet që janë bërë jukeni bërë një kampanjë europiane, ju fitoren e keni të sigurtë sepseështë fitore me djersë dhe mbi të gjitha është me Agjendë dhe frymë. Tëtjerët kanë bë fushatë partiake kurse ne kemi bërë fushatë me frymë dhenjerëzit për këtë janë mbledhur për këtë festë që do kemi të dielën nëmbrëmje. I kam përcjellë dhe oponentët që të shoh a mund të nazëvendësojë dikush, e me keqardhje e them se vërtetë pa ofertë, të thatëe tepër teori, kështu që kjo dëshmoi që ne rrethin e parë e mbyllëm edhemë me sukses se sa një vit më parë, gati me mbi 120 mijë votues. Hapimkapitull të ri me rastin e 20 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit paspërmbylljes së pjesës normative vazhdojmë me atë për jetë dhe vende punedhe këtë për Tetovën kush mund ta bëj më mirë se Teuta”, ka theksuarkështu kryetari i BDI-së Ali Ahmeti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here