Zaev: Të dielën, dilni dhe votoni, realizoni të drejtën tuaj

0
84

Të dielën, të votojmë. Kryetari Zaev: Të dielën votojmë, dalim dhe konfirmojmë opsionin që vendi ynë të vazhdojë përpara, që të mos bjerë kurrë më nën regjim!

Të dielën bëjmë zgjedhjen në mes politikanëve të ndershëm, të cilët gjithësesi se nuk janë pa gabime, por jan njerëz të popullit dhe të hapur,

Apo atyre të tjerëve, politikanëve pa qëndrim, me agjenda të fshehura, mbrojtës të krimit, politikanëve me të cilët nuk je i sigurt, të rrezikshëm për vendin!

Dilni dhe votoni, realizojeni të drejtën tuaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here