Muadini: Dora ime nuk mund të votoj për Maksim Dimitrievskin!

0
100

Ish-këshilltari i ASH në Kumanovë, Osama Muadini ka theksuar përmes një postimi se nuk e përkrah kandidatin e pavarur Maksim Dimitrievski.

Ai këtë e ka shprehur përmes një postimi në facebook:

Qëndrimin tim për përkrahjen e kryetarit të deritanishëm e gjeni në punën dhe luftën time 4 vjeçare si këshilltar komunal!

E që në vazhdimësi isha i refuzuar dhe kundërshtuar nga i njejti, për investime kapitale në vendbanimet shqiptare dhe ndarjen proporcionale të Buxhetit për shqiptarët, si në arsim, kulturë dhe sport!

“Pështymën që e pështyj, nuk e lëpij!”

Prandaj, për shkak të kësaj qasje dhe këto arsye, dora ime nuk mund të votoj një kryetar të tillë, ashtu siç nuk e kam votuar as para 4 viteve!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here