Lidhja Demokratike Boshnjake mbështet Visar Ganiun

0
109

Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu sot ka marr mbështetje edhe nga Lidhja Demokratike Boshnjake. Këtë vendim Ganiu e velrësoi lartë sepse siç thekson, Çairi gjithmonë ka qenë dhe mbetet diversiteti më i bukur etnik dhe kulturor’.

Postimi i plotë:3️⃣✅Sot me Lidhjen Demokratike Boshnjake arritëm marrëveshje bashkëpunimi. Dhe jam falënderues për mbështetjen që mora edhe nga ky subjekt politik. Çairi gjithmonë ka qenë dhe mbetet diversiteti më i bukur etnik dhe kulturor💚

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here