Aktori i madh Çun Lajçi,në konak tek Atdhetari Anton Marku Junçaj

0
85
Artisti i kombit Çun Lajçi,në sajë të vizitës në Amerik,ku ishte i pranishem në mbrëmjen e 150 vjetorit të lindjes së At Gjergj Fishtës,dje ka qëndruar në një vizit shum speciale në Muzeun e Rapshës Së Hotit,në Michigan.
Muzeu Rapsha e Hotit në Michigan,është vepër të cilën e krijoi Atdhetari Anton Marku Junçaj,duke ruajtur me xhelozi dhe fanatizëm traditën kulturore e artistike të Malësisë.
Mbrëmja është shoqëruar me një darkë modeste dhe muzik e biseda të ndryshme nga të pranishmit.
https://www.facebook.com/albaniancommunitytv/posts/4619716188087938

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here