Takim në shoqatën “Multikultura” për të biseduar rreth forumit të dialogut qytetar

0
71

Takim në shoqatën “Multikultura” për të biseduar rreth forumit të dialogut qytetar, projekt ky lidhur me nevojat, sfidat dhe pritshmëritë e qytetarëve në fushat si: ekologjia, urbanizmi, arsimi dhe kultura.

Kyçja e qytetarëve në vendimmarrje është shumë e rëndësishme në hartimin e politikave komunale që shërbejnë dhe servisojnë drejtpërdrejtë nevojat dhe prioritetet e qytetarëve.

Ne si administratë komunale, do të përkrahim mbështesim dhe fuqizojmë akoma më shumë të gjitha mundësitë e kyçjes së qytetarëve në vendimmarrje!

#BashkëPërTetovënEuropiane
#KthimPrapaSka

https://www.facebook.com/343207362386823/posts/6718172928223536/?d=n

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here