Ganiu u takua me anëtarët e Shoqatës së invalidëve të Punës – Çair

0
78

Kryetari i komunës së Çairit, Visar Ganiu sot ka mbajtur takim me anëtarët e Shoqatës së invalidëve të Punës – Çair.

Sot takova anëtarë të Shoqatës së invalidëve të Punës – Çair, me të cilët kishim një bashkëbisedim të këndshëm se çfarë mund të bëjmë ne për këta pensionist dhe se cilat janë nevojat e tyre shoqërore.

I përkujtova se para disa ditëve Komuna e Çairit u bë e para në vend me klub për pensionistët dhe ky objekt prej 70m2 do të jetë vendi ku do të kalojnë kohën pensionistët e Çairit.

Ndërkohë që edhe sot paralajmërova se qendra të këtilla do të hapim në çdo lagje të Çairit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here