Bekim Sali i dëshpëruar nga humbja, thotë se qytetarët janë në terror psiqik

0
101

Në emisionin TVM2 ku ishin të ftuar kryetari i Çairit, Visar Ganiu dhe Bekim Sali nga ASH-AAA-VMRO, kandidati i “Koalicionit 27” u shpreh se banorëve të Çairit u behet terror psiqik.

Pas humbjes së thellë në rrethin e parë, duket se Bekim Sali rëndë është i dëshpëruar ndërsa shprehet se banorëve të Çairit u është bërë shumë presion.

Ganiu gjatë debatit u shpreh: “Qytetarët e dhanë votën në mënyrën më demokratike të mundshme. Ata ua treguan vendin juve dhe se unë isha në epërsi me 3.200 vota”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here