Arifi: Vazhdojnë punimet e rikonstruimit të ujësjellësit në Mateç

0
120

Kryetari i rizgjedhur I Likovës, Erkan Arifi nuk e di se çka do të thotë fjala pushim. Sot në terren ishte për të inspektuar punimet e rikonstruimit të rrjetit të ujësjellësit në Mateç.

“Punimet për rekonstruimin e rrjetit të ujësjellësit dhe rezervoarit në f. Mateç po realizohen sipas dinamikës së paraparë”, shkruan kryetari Arifi në Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here