Komandanta, veteran e njerëz kontribues për Haraçinën, në përkrahje të Milikije Halimit

0
100

Në përkrahje të Milikije Halimit janë komandanta, e veteran djem që kan kontribu shumë pë Haraçinen djem më të mire.

Sepse ata nuk i perkrahin hajdutet, i njofin mire se kush jan (duistat). Hajdeni tash flisni ju “PATRIOTA” me bareria, ky burr e shumë shok të këtij burri janë në përkrahje të të mires e në zhdukjen e t’keqes.

Këta janë djem qe e dojne atdheun e populli e tyre dhe saher që është nevoja i dalin zot.

Flisni tash ju “PATRIOTA”, të ju shohim se a ka ma trim e patriot se ky person me shokët e tij. Ky person me shokë e vlerson puntorin, e ja don të miren popullit e Haraçines. P.S ata të rinje qe nuk e njohin këtë e shokët e tij le ti pyesin prinderit e tyre! Me 31 tetor, RRETHO NUMRIN 9, ku është e ardhmja shpresa e Haraçines tonë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here