20.8 C
Skopje

Osmani: Ishte njëra nga fitoret më të mëdha të BDI-së, do fitojmë edhe në raundin e dytë

I pari i diplomacisë, Bujar Osmani mëngjesin e sotëm, në intervistë për “Utrinski brifing” ka folur për zgjedhjet e fundit dhe sfidat e vendit pas Raportit të KE-së. Osmani ka theksuar se BDI ka arritur rezultat të suksesshëm.

“Kemi 123 mijë vota. BDI tregon një stabilitet në raport me zgjedhjet. Kemi tri Komuna ku kemi fituar me diferencë bindëse. Njëra nga fitoret më të mëdha të BDI-së, potencoi Osmani.

Për sfidën e raundit të dytë, Osmani:

“Në Tetovë kemi dy profile të ndryshme të kandidatëve dhe këtu, Arifi dallon shumë nga kundërkandidati. Në Çair pres që të përsëritet rezultati i raundit të parë. Haraçina, i kthehet BDI-së aty ku e ka vendin. Aty kemi një kandidatë të dëshmuar tashmë, i cili ka qenë drejtor i suksesshëm”.

Osmani në intervistën e tij ka folur edhe për Raportin e KE-së. Sipas tij, Raporti do të theksojë Regjistrimin e suksesshëm, si dhe mbajtjen e suksesshme e raundit të parë të zgjedhjeve.

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...