Sela dhe Gashi e kanë gati dorëheqjen

0
115

Pas dështimeve të njëpasnjëshme si parti politike, Aleanca dhe Alternativa, dy kryetarët Sela dhe Gashi kanë gati dorëheqjen për t’ua liruar vendin të tjerëve. Sovrani i dënoi me votat e tyre duke mos i dashur në shumë komuna këto dy parti politike.

Gjithashtu mos të harrojmë se edhe VMRO-ja e cila ishte në koalicion me këto dy parti nuk u ndihmoi për ta fituar BDI-në e Ali Ahmetit.

Ziadin Sela dhe Afrim Gashi përsëri dështuan përballë BDI-së duke humbur në disa komuna dhe në disa të tjera është prapa që me shumë gjasë në rrethin e dytë do të pësoj disfatë të madhe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here