Nga sa këshilltar fituan partitë në qytetin e Shkupit?

0
118

Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka kumtuar rezultatet e zgjedhjeve në Qytetin e Shkupit.AdvertisementsNë balotazh do të jenë Petre Shilegov nga LSDM dhe kandidatja e pavarur Danella Arsovska.Ulëset në Këshillin e Shkupit do të jenë siç vijon më poshtë:VMRO-DPMNE- 17 këshilltarëLSDM – 12 këshilltarëBDI – 6 këshilltarëE majta – 4 këshilltarëTë vendosur për ndryshime – 2 këshilltarëASH-AAA – 2 këshilltarëDragana Vellkovska – 2 këshilltarë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here