Ali Ahmeti: Sot flet sovrani dhe vlerëson punën e bërë

0
118

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti ka realizuar të drejtën e votës, ndërsa pas votimit ka deklaruar:Advertisements“Ditë e bukur sot në Kërçovë, por edhe në Tetovë, Gostivar, Strugë, Dibër, Çair, Saraj, Likovë, Çashkë, Dollnen, Pllasnicë, Zhelinë, Bogovinë, Tearcë, Vrapcishtë, Resnjë, Shkup, Studeniçan, Haraçinë, Brvenicë dhe në të gjitha komunat tjera.Sot flet sovrani dhe vlerëson punën e bërë si dhe ofertën e prezantuar programore gjatë fushatës.Fushata ishte dinjitoze, jam mirënjohës dhe faleminderues për dyert e hapura dhe mikpritjen në të gjitha vendbanimet tona.Votoni motra dhe vëllezër, bëhuni pjesë e zhvillimit dhe vendimmarjes”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here