Arifi: Investuam 2 milion e gjysëm euro në Arsim, Kulturë dhe Sport

0
100

Njihuni me investimet të cilat i ka kryer kryetari i komunës së Likovës, Erkan Arifi në mandatin e tij të parë katër vjeçar në Arsim, Kulturë dhe Sport.

NË ARSIMI, KULTURË DHE SPORT, GJATË MANDATIT 2017 – 2021, ME NË KRYE KRYETARIN ERKAN ARIFI ËSHTË INVESTUAR RRETH 2  MILION E GJYSËM EURO ”

  1. ARSIMI

1.1. Vendosja e nxemjeve qendrore tek të gjitha shkollat fillore komunale,

1.2. Sigurimi i  tabelave të mençura – smart,

1.3. Regullimi i oborrit – parterit, izolimi dhe lyerja nga jashtë e SHFK ,,Faik Konica,, ,

1.4. Rregullimi i oborrit dhe parterit në SHFK ,,Andon Zako Çajupi ,,

1.5. Rregullimi i oborrit, parterit, rrethoja e terenit hapur sportiv dhe ndriçimi publik në SHFK ,,Kultura,,

1.6. Rregullimi i oborrit, parterit, izolimit, lyerjes, rregullimi i dyshemeve me materjal specijal dhe rekonstruimi i nyjeve sanitare në shkollën periferike në f. Ropalcë dhe f. Nikushtak,

1.7. Rregullimi i nyjeve sanitare në 3 (tre) objektet e SHFK ,,Rilindja,,

1.8. Ndrrimi i të gjitha dritareve dhe derës së hyrjes tek SHFK ,,Rilindja,,

1.9. Rregullimi i oborrit, parterit, nyjeve sanitare dhe dyshmeve me materjal specijal në shkollën periferike në f. Vishticë ,

1.10. Vendosja e fotovoltaikëve në shkollat : ,,Kultura,, , Andon Zako Çajupi,, dhe ,,Faik Konica,,

1.11. Ndërtimi i kulmit në SHFK ,,Diturija,,

1.12. Lyerja e SHMK ,,Ismet Jashari,,

1.13. Dhënija e bursave për 80 studentë .

  1. Sport

1.1. Ndërtimi i Palestrës (sallës) sportive në SHFK ,,Andon Zako Çajupi,,

1.2. Ndërtimi i Palestrës (sallës) sportive në SHFK ,,Kultura,,

1.3. Ndërtimi i Palestrës (sallës) sportive në SHFK ,,7 Marsi,,

1.4. Ndërtimi i terenit të hapur sportiv tek SHFK ,,Diturija,,

1.5. Mbështetje financiare Klubit futbollistik ,,Besa,, – Sllupçan.

1.6 Mbështetje financiare Futsal Klubit ,, Karadaku,, – Likovë,

1.7. Mbështetje financiare klubeve sportive të regjistruara në Regjistrin qendror,

1.8. Rregullimi i këndeve të lojërave në fshatrat: Llojan, Vaksincë, Sllupçan, Orizare, Allashec, Likovë, Mateç, Ropalcë, Vishticë dhe Nikushtak ( Projekt i realizuar në bashkëpunim me Shoqatën jo qeveritare ,,Vllaznija,, – Kumanovë),

III. Kulturë

1.1.  Mbështetje financiare për Shoqërinë kulturore – artistike ,,Jeta e Re,,

1.2. Mbështetje financiare për Korin komunal ,,Zejadin Ismaili,,

1.3. Mbështetje financiare Shoqatës së artistëve ,,Rexhai Iseni,,

1.4. Mbështetje financiare për Manifestimet e ndryshme kulturore – artistike në nivel komunal ,

1.5. Mbështejte financiare klubit të shkrimtarëve ,,Jehona e Karadakut,, .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here