Duka: Flasim me vepra konkrete dhe me fakte

0
96

Kryetari i Dibrës, Hekuran Duka ka shpalosur edhe një projekt tjetër. Sot nga afër ka ndjekur punimet në rikonstruimin e rrugës në fshatin Kosovrast i Poshtëm.

Projekti radhës i komunës Dibër

Sot ndoqëm nga afër punimet për rikonstruimin e rrugës në fshatin Kosovrast i Poshtëm, një rrugë e premtuar dhe tashmë në realizim e sipër! Rrugë e rëndësishme për të dy fshatrat Kosovrast i Poshtëm dhe i Epërm. Me vepra konkrete dhe me fakte!

Vepro Drejtë, Voto Blertë

Rretho nr. 3, Hekuran Duka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here