18.8 C
Skopje

Një person i vdekur në Tetovë nga Covid 19

Një person i vdekur nga Covid 19 në 24 orët e fundit në Tetovë konfirmojnë për Tetovasot autoritetet spitalore.

Ata thanë se kemi një situatë stabile ditëve të fundit me pandeminë por apeluan që personat që kanë simptome të paraqiten menjëherë dhe jo të vijnë në spital në fazën e fundit. Ata thanë se gjithësej të hospitalizuar janë 3 pacientë.

Të vaksinuar me një dozë nuk ka ndërsa me dy doza është një.Me oksigjen janë 3 pacientë ndërsa asnjë me respirator,kurse ambulantë ditore janë 11.

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...