Qeveria e RMV-s sot mban mbledhje

0
132

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë mbledhjen e 10-të tematike, ku do të shqyrtohen informacionet për bisedimet e kryera për harmonizimin e Deklaratës së përbashkët për rrjedhën e lirë të të dhënave në rajonin e Ballkanit Perëndimor dhe në Deklaratën e përbashkët ndërveprueshme të Ballkanit Perëndimor.

Dy informacionet janë operacionalizim dhe nisje e aktiviteteve dhe iniciativave të përbashkëta të vendeve të Ballkanit Perëndimor drejt përforcimit të bashkëpunimit rajonal për mbështetje të integrimit digjital, shkëmbimin e informacione në mënyrë të hapur, ndërvepruese dhe të sigurt, me fokus në rrjedhën e lirshme të të dhënave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here