-3.2 C
Skopje

Grubi nga Bogovina: Komunat tona duhet të udhëhiqen nga njerëz të aftë

Dua të ju lus sinqerisht të gjithë juve, banorë të komunës së Bogovinës, të mobilizoheni maksimalisht dhe që në rrethin e parë me numrin 3 ta zgjidhni për kryetar të ri, z. Besnik Emshiu pasi që pikërisht komuna e Bogovinës dhe keq menaxhimi me të flet zëshëm për nevojën që komunat tona të udhëhiqen nga njerëz serioz.

Kështu është shprehur zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi sonte gjatë prezantimit të kandidatit për kryetar komune në Bogovinë, Besnik Emshiu dhe listës së kandidatëve për këshilltar.

“Dua të ju lus shumë sinqerisht të gjithë juve, të mobilizoheni maksimalisht dhe që në rrethin e parë me numrin 3 Besnik Emshiun ta bëni kryetar të ri, sepse pikërisht komuna e Bogovinës dhe keq menaxhimi me këtë komunë flet zëshëm për nevojën që komunat tona të kenë njerëz serioz, që komunat tona të kenë subjekte serioze pas tyre, që komunat tona ta kenë mbështetjen e Qeverisë për të gjitha projektet të cilat duam t’i realizojmë.”

TË FUNDIT

Grubi: Gjysmëvjetori i dytë shkollor fillon me 1 shkurt

Nisja e gjysmëvjetorit të dytë për arsimin fillor dhe të mesëm shtyhet për 1 shkurt. Kështu ka informuar zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi përmes...

Zëvendëskryeministri i parë Grubi: Qeveria e re fillon punë menjëherë, na pret e ardhme më e mirë

Aktivitetet e ditës i vazhduam me vizitën tek presidenti i vendit, Stevo Pendarovski. Qeveria e re fillon me punë menjëherë sepse vjen një kohë e...

Sheshi i Laçit merr emrin e Presidentit turk, “Sheshi Erdogan”

Një shesh në qytetin e Laçit ka marrë emrin e Presidentit turk Reccep Tayip Erdogan në shenjë mirënjohjeje për rindërtimin e 522 banesave të...

Grubi: 17 janari i Skënderbeut është dëshmia më e mirë e gjenezës sonë të pastër kombëtare

17 Janari i Skenderbeut, i 40 vjetorit të LPK-së dhe i vëllezërve Gërvalla me Kadri Zekën është dëshmia më e mirë e gjenezës sonë...

Ali Ahmeti: Çdo Janar kujtojmë personalitetin më të madh të historisë sonë kombëtare, Gjergj Kastrioti Skënderbeun

Çdo Janar bëhemi bashkë në Sheshin Skenderbeu për të kujtuar personalitetin më të madh të historisë sonë kombëtare Gjergj Kastrioti Skenderbeun që me shekuj...