29.8 C
Skopje

Sadi Bexheti në disa vendbanime të Malësisë së Tetovës

Vazhdon fushata intensive e kandidatit të PDSH për kryetar të komunës
së Tetovës Prof.Dr.Sadi Bexheti dhe bartësi i listës së këshilltarëve
z.Pajtim Thaci.

Në bashkëbisedim me banorët e vendbanimeve të Veshallës, Bozovcës dhe
Brodecit pas dëgjimit të hallëve të banorëve këtyre vendbanimeve
kadndidati për kryetar të komunës së Tetovës prof.Sadi Bexheti
theksoi se unë i di me cfarë problemesh ballofaqoheni ju, problem me
ujin e pijshëm,rrugë të shkatruara ,papunësia,dhe shumë probleme tjera
që qeverisja aktuale e komunës nuk dëshiron as të ju dëgjoje e lere
më të merret me zgjidhjen e problemeve tuaja.

Unë,Sadi Bexheti si kryetatr I arrdhëshëm I kounës së Tetovës, me anë
të projekteve konkrete për vendbanimet e malësisë së Tetovës bashkë me
këshilltarët me afate konkrete kohore do ti realizojë ato projekte ,si
rehabilitimi I rrugëv e, zgjidhjen e ujit të pijshëm,zhvillimin e
turizmit malor haoja e vendeve të reja priograme të vecanta me stimuli
finaciar për bujqësi dhe blegtori, pune për të rinjtë,zgjidhja e
deponive të egra dhe projekte të tjera me rëndësi vitale me të vetmin
qëllim ,të rritet cilësia e jetës suaj dhe mos shpërngulja e rinisë.

Në fund kandidati për kryetar komune prof.dr.Sadi Bexheti ftojë
banorët që të votojnë numrin 11 si dhe listën e këshilltarëve të
PDSH-së sepse me njerëz të zot ne mund ta riikthejmë shpresën.

TË FUNDIT

Merko: Dita e pavarësisë së SHBA-së është moment kyç për demokracinë dhe historinë botërore

Kryetari i Komunës së Strugës z. Ramis Merko uron 4 Korrikun, festën e madhe kombëtare të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Dita e pavarësisë së...

Zv/ministri Bushi: Gëzuar 4 Korrikun Amerikë, mike e RMV-së dhe aleate e shqiptarëve

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Nazim Bushi sot përmes një fraze të presidentit historik të SHBA-ve, John F. Kennedy në faqen e tij zyrtare në facebook...

Konsultimet për propozimin francez, Kovaçevski sot takon Selën

Vazhdojnë konsultimet për propozimin francez për fillimin e negociatave inkuadruese të Republikës së Maqedonisë së Veriut me Bashkimin Evropian. Për sot në orën 11...

Ganiu: Sot po festojmë ditëlindjen e 246 të djepit të demokracisë, lirisë e prosperitetit

Kryetari i komunës Çair, Visar Ganiu ka uruar ditëlindjen e 246 të Amerikës. Sipas Ganiut, kjo festë sa ka rëndësi për amerikanët po aq...