Teuta Arifi: Një ditë e bukur për të takuar njerëz të mirë!

0
106

Teuta Arifi në rrjetin e saj social facebook shkruan:

Një ditë e bukur për të takuar njerëz të mirë! 🤗

Bashkë me kandidatët për këshillin komunal të Tetovës, sot vizituam rrugën e punëtorive dhe shitoreve artizanale, si dhe tregun e gjelbër në Tetotovë. ✅

#EdheMëShumëPërTetovënTonë 💚

#ZgjidhJetëVotoBlertë 🍀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here