20.8 C
Skopje

Merko realizon edhe një premtim për banorët e Labunishtit

Ka përfunduar rikonstruimi i rrugëve në Labunishtë. Është ndërruar ujësjellësi dhe njëkohësisht është bërë rregullimi i plotë i asfaltit.

Vazhdojmë me projektin e rradhës.

Kryetari Ramis Merko këtë herë realizon edhe një premtim për banorët e fshatit Labunisht.

Përfundon rekonstruimi i një nga rrugëve më të banuara në fshat, duke ndërruar rrjetin e ujësjellësit dhe asfaltimin e plotësishëm.

Punojmë për më të mirën e Strugës!

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...