Kryetari i nëndegës Aleancës Radushë përkrah bashkëvendësin Muhamed Ramadanin dhe kryetarin Bexheti

0
84

Sot ne tubimin e mbajtur në f.Radushë të Bashkimit Demokratik për Integrim ku u shpalos programi zgjedhore u bashkëngjit kryetari i nëndegës Aleancës Naip Xhaferi me përkrahësit e tij.

 

Ato përkrahin bashkëvendësin e tij bartësin e listës Muhamed Ramadanin dhe gjithashtu edhe kryetarin e Komunës Blerim Bexheti.

BDI SARAJ dita ditës i shtohen përkrahësit thuajse në të gjitha vendbanimet që gravitojnë në këtë Komunë.

Përndryshe sot në Radushë kishe numër të madh të mbështetësve të BDI-së dhe Blerim Bexhetit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here