20.8 C
Skopje

Ali Ahmeti: Çashka meriton jetë më të mirë e më të ndritshme

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vazhduar mbrëmë në Jabollçistë të komunës së Çashkës me prezantimin e agjendës së blertë dhe përbetimet e saj, projektet e programit zgjedhor, kandidatit për kryetarë komune Suat Shaqiri dhe kandidatët e listës së përbashkët me subjektet tjera politike shqiptare për këshilltarë për komunën e Çashkës.

Agjenda e blertë për jetë më të mirë do e kthejë komunën e Çashkës në një destinacion atraktiv për turizmin, ku përfitime do të kenë qytetarët e të gjithë etniteteve.

Çashka meriton jetë më të mirë e më të ndritshme. Mbrëmë vulosëm mbështetjen tonë për Suat Shaqirin dhe listën e kandidatëve.

Video përshkrim nga aktiviteti në Jabollçishtë të Epërme të Çashkës.

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...

Ganiu: UNT-ja është tempulli i vërtetë i diturisë

Universiteti “Nënë Tereza” është tempulli i vërtetë i diturisë. E studentët e këtij Universiteti janë e ardhmja jonë e ndritur, janë progresi jonë, janë...